Rečni brodovi – ruta putovanja

Kako i sam naziv kaže rečni turistički brodovi plove rekama i to svim plovnim rekama u svim delovima sveta, a najviše na onim za koje postoji pojačano interesovanje među turistima. Evropa je uvek bila u vrhu turističke potražnje pa su samim tim i turističke ture na rekama koje prolaze kroz Evropu vrlo tražene.

S obzirom na veliko interesovanje kandidata koji žele da svoju profesionalnu karijeru nastave radeći na nekom od turističnih rečnih brodova prikazujemo Vam plovnu rutu kojom kandidati sa teritorije bivše Jugoslavije mogu dobiti posao:

utility

Kao što se na slici može videti, kandidati sa ovih prostora u najvećem broju slučajava, zaposlenje mogu dobiti na brodu koji plovi na plovnoj ruti: Raina, Maina, Dunav, odnosno od Amsterdama do Crnog mora. Kandidat može dobiti zaposlenje na brodu koji prolazi celom plovnom rutom ili samo jednim njenim delom (npr: Amsterdam – Beč)

U minimalnom broju slučajeva će kandidat biti upućen na neku drugu plovnu destinaciju unutar Evrope.
Da biste se prijavili prvo je potrebno da ispunjavate navedene USLOVE, nakon toga je potrebno da preuzmete CV APLIKACIJU i popunite uz pomoć računara i pošaljete na adresu [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top