Tvoja karijere počinje ovde

Business woman with a group

Career development

Ovo je program namenjen je studentima turizma i hotelijerstva. Oblast turizma spada u jednu od nabrže rastućuh grana koja donosi enorman profit. Sa obzirom na to, ova stepenice karijereindustrijska grana se brzo razvija i menja, neprestano inovira uslove poslovanja a konkurencija je svakim danom sve veća. Velika konkurencija na makro nivou se preliva i na mikro nivo. Tako pojedince koji žele da svoju karijeru razvijaju u ovom sektoru, očekuje ozbiljna tržišna utakmica čiji ishodi mogu rezultirati blistavim karijerama.

Upisivanje fakuteta u ovoj oblasti predstavlja vrlo važan ali ne i poslednji korak na tom putu. Career development program nudi mladim ljudim profesionalcima dodatna tri koraka koja imati presudan značaj u uspešnom pozicioniranju na tržištu rada. zelena linija Man walking on 1 2 3 stepsCareer development je trogodišnji program u tri koraka, koji otpočinje još tokom studiranja a završava se sa jednom ili dve godine radnog iskustva u vrhunskoj instutuciji.

Korak 1: Work and Travel – sticanje prvog radnog iskustva i usavršavanje jezika u Americi.

Korak 2: Internship / trainee program u Americi ili Španiji – sticanje prvog radnog iskustva u struci.

Korak 3:Prvo zaposlenje na turističkom rečnom brodu ili u Dubai-u.   zelena linija   WORK AND TRAVEL

pobednikTokom šezdesetih godina US Department  pokreće niz programa kroz koje mladi ljudi iz celog sveta imaju priliku da iskuse američki način života za određeni vremenski period. Ono što je počelo kao samo program putovanja evoluiralo je u veći projekat kada je Stejt department shvatio da mnogi od onih koji su želeli da vide Ameriku žele da pokriju troškove putovanja radeći preko leta, Work and Travel. Ovo je idealan način da steknete prvo međunarodno radno iskustvo.

J -1 viza omogućava Summer Work and Travel studentima da putuju i rade legalno u Sjedinjenim Američkim Državama tokom letnjeg školskog raspusta. Datumi programa u Srbiji su od 20. maja do 20. oktobra. Možete da radite do 20. septembra , a zatim putujete sa novcem koji ste zaradili još 30 dodatnih dana (dokle god vas to ne sprečava da se vratite u školu na vreme). PROŠLE GODINE JE 130.000 STUDENATA OTIŠLO U AMERIKU PREKO WORK AND TRAVEL PROGRAMA.

OKO 1.500 NJIH SU BILI IZ SRBIJE.

zelena linija

INTERNSHIP / TRAINEE PROGRAM

Kada ste stekli svoje prvo međunarodno radno iskustvo, vreme je da počnete da razmišljate o sticanju međunarodnog radnog iskustva i profesionalnih kvalifikacija u oblastih vaših studija. Ovo je moguće realizovati u Americi a od ove godine prvi put je moguće ovakvo iskustvo steći u Španiji. Kao učesnik ovih programa imaćete mogućnost da radite za istaknute kompanije i steknete međunarodno radno iskustvo, što u trećem koraku omogućava olakšan ulazak i uspešno pozicioniranje na tržištu rada. Možete se prijaviti u bilo koje doba godine, a program može trajati od 6 do 18 meseci. za uspesne

Za više informacija zakažite svoj termin i detaljno se informišite o svemu: [email protected]

 

Scroll To Top